Arrow
GENERATOR

GENERATOR a fost inițiat de ARCUB din dorința de a încuraja viața creativă din cartierele bucureștene și de a descentraliza oferta culturală a orașului. Fundația Comunitară București a fost cooptată ca partener pentru experiența acumulată în gestionarea de granturi destinate comunității și a capacității de lucru cu grupuri de inițiativă.

Programul încurajează grupurile de inițiativă de la nivelul cartierelor bucureștene să devină creatori ai propriului spațiu cultural.

Cincisprezece idei, dintr-un total de 40 eligibile, au fost selectate de către juriu pentru a intra în Incubatorul de proiecte al Generatorului, o serie de șase ateliere de lucru, în cadrul cărora participanții au primit sprijin pentru transpunerea ideilor lor în proiecte fezabile. Dintre aceste, 10 proiecte au fost finanțate și prind viață în cartierele din București în perioada 17 septembrie – 20 noiembrie 2016.

DATE PROIECT
ARCUB
Perioada
17 septembrie – 20 noiembrie 2016
Buget
90.000 lei
Domeniu
#cultură în cartiere
Noutăţi program
REZULTATELE CONCURSULUI DE PROIECTE GENERATOR
Juriul format din Anca Râpeanu, Vera Marin, Luiza Vasiliu, Irina Paraschivoiu și Alexandra Ștef a desemnat marți, 30 august, câștigătorii celor zece finanțări prin programul Generator.

Cifre de proiect
APLICAȚII PRIMITE