Arrow
A FI vecin bun

Programul A FI vecin bun este dezvoltat împreună cu AFI Europe România și își dorește să contribuie la dezvoltarea spiritului comunitar și la revitalizarea urbană în cartierele din vecinătatea AFI Tech Park, noul parc de afaceri pe care compania îl construiește în zona Tudor Vladimirescu.

Fondul va oferi între 1 și 3 finanțări în valoare totală de 70.000 de lei pentru proiecte care ajută locuri din zona vizată să arate mai bine și să fie mai funcționale pentru locuitori, vizează animarea spațiului public și aducerea comunității împreună în cartiere, abordează aspecte legate de o mai bună calitate a vieții în comunitatea locală și răspund unei nevoi a locului și a comunității.

Proiectele finanțate sunt localizate în unul dintre următoarele cartiere:  13 septembrie, Tudor Vladimirescu, Uranus, Rahova, Ferentari, zona adiacentă Parcului Carol.

Fondul se adresează atât organizațiilor neguvernamentale, cât și grupurilor de inițiativă. Este gândit în 2 pași, cu o aplicație de idee de proiect, urmată după selecție, de invitația primelor 5 idei de proiecte alese să depună un proiect complet în vederea selecției proiectelor câștigătoare.

Evaluarea ideilor de proiecte și a proiectelor complete va fi realizată de un juriu format din specialiști, iar pe parcursul perioadei aplicațiilor detaliate, echipele de proiect vor avea sprijinul și susținerea a 5 bloggeri interesați de proiecte comunitare (Cristian China Birta, Cosmin Tudoran, Cristina Bazavan, Victor Kapra, Oana Brătilă)

DATE PROIECT
AFI Europe România
Perioada
noiembrie 2017 - noiembrie 2018
Buget
70.000 lei
Domeniu
revitalizare urbană, dezvoltarea spiritului comunitar în cartierele 13 septembrie, Tudor Vladimirescu, Uranus, Rahova, Ferentari, zona adiacentă Parcului Carol.
Noutăţi program
Cifre de proiect