193.690 LEI PENTRU 16 PROIECTE DIN BUCUREȘTI ȘI ILFOV LA SWIMATHON BUCUREȘTI
Postat August 10, 2015

Pe 5 august am încheiat campania de donații la Swimathon și ne bucurăm să anunțăm acum cifrele finale, cât și clasamentul pe echipe. Echipa cu cei mai mulți donatori este “Toate pânzele sus”, pentru proiectul “ALO Prematuritate!”, al Asociației Unu și Unu, mai exact 121 donatori, pe care o vom premia cu 2000 lei din partea Fundației Comunitare București, iar suma finală pe care ei o vor primi este de 14.600 lei.

Echipa cu cei mai mulți angajați implicați atât în campania de fundraising, cât și în ziua evenimentului este MagicBank, echipă formată din angajați ai Băncii Comerciale Române (sponsor al evenimentului și al proiectului MagiCamp) care a adunat peste 7000 lei și pe Bursa Binelui de la 112 donatori.

Evenimentul din 2015 nu ar fi fost posibil fără cei 1128 donatori individuali și corporate de la care am colectat 193.690 lei pentru 16 proiecte din Bucuresti și Ilfov, cu o donație medie de 127 lei. Multe mulțumiri sponsorilor de anul acesta foarte implicați (majoritatea au și înotat pe 4 iulie pentru cauza pe care au susținut-o) și dedicați și cărora le rămânem recunoscători că au făcut posibilă această ediție:

• Porsche România, sponsor principal
  • BCR, Banca Comercială Română
  • Orange România
  • UniCredit Țiriac Bank

În cele trei ediții de până acum, Swimathon București a ajuns un eveniment recunoscut pentru puterea pe care o are în a crește și a dezvolta comunități de oameni care iubesc acest oraș.

Ne înclinăm!

Echipa Swimathon București

Un eveniment organizat de Fundația Comunitară București

FUNDRAISING
OPORTUNITATE DE CERCETARE PENTRU STUDENȚI LA SOCIOLOGIE, ANTROPOLOGIE ȘI JURNALISM
Căutăm între 3 și 6 studenți la sociologie și/sau antropologie și 3 studenți la jurnalism.
350 DE OAMENI CARE ÎNOATĂ LA SWIMATHON BUCUREȘTI ÎNCEP SĂ STRÎNGĂ FONDURI PENTRU 23 DE PROIECTE
Cel mai mare eveniment de strângere de fonduri prin înot din România