DEZVOLTĂM ÎMPREUNĂ PLATFORMA DE VOLUNTARIAT DEBUNAVOIE.RO
Postat January 26, 2016

Platforma de voluntariat DeBunavoie.ro are de săptămâna aceasta o echipă mai puternică. Fundația Comunitară București, Galantom, Maria Duduman și Mihai Purcărea s-au alăturat co-fondatorilor Radu Atanasiu și Alexandru Băduț care au lansat anul trecut DeBunavoie.ro sub egida școlii de business MsM România. Acordul de asociere este unul de tip co-ownership.

Noua echipă va continua dezvoltarea platformei DeBunavoie.ro și popularea sa cu voluntari și oportunități de voluntariat. Primăvara aceasta vor fi gata primele funcționalități noi, printre care personalizarea formularelor de înscriere a voluntarilor la proiecte și zona destinată companiilor.

Radu Atanasiu, co-fondator DeBunavoie.ro: “Sunt foarte bucuros că vom putea să creștem voluntariatul în România împreună cu atâția oameni valoroși. Fundația Comunitară București, una dintre cele mai cool organizații neguvernamentale, împreună cu Maria și Mihai au ales să își unească proiectul lor cu DeBunavoie.ro și vin cu multă experiență în gestionarea voluntariatului atât în ONG-uri, cât și în companii. Mulțumesc Alina, Maria, Miruna, Delia, Mihai! Gabi și Andrei fac să funcționeze perfect platforma de fundraising Galantom.ro. Știu asta prea bine pentru că prin Galantom am alergat de mai multe ori la câte-un maraton în beneficiul unor cauze frumoase. Mă bucur că îi avem drept parteneri, văd multe sinergii între DeBunavoie si Galantom în promovarea faptelor bune în România. Nu în ultimul rând vreau să mulțumesc Federației VOLUM pentru parteneriatul nostru bun de anul trecut.”

Alina Kasprovschi, director executiv FCB: “La Fundația Comunitară București aducem împreună resursele locale cu proiectele din comunitate care au nevoie de ele. Voluntariatul este o resursă prețioasă și știm că încă nu e folosit la valoarea sa corectă. Alături de această echipă, avem încredere că vom găsi mecanismele cele mai potrivite să facem voluntariatul mai prietenos pentru bucureșteni.”

Maria Duduman, co-fondator Volunteam, platformă care de astăzi devine şi ea DeBunavoie.ro:”Observ că, pe de o parte, din ce în ce mai multe persoane doresc să se implice prin voluntariat în dezvoltarea comunităţilor din care fac parte. Pe de altă parte, există oameni minunaţi în ONG-uri care au nevoie de sprijin pentru a-şi îndeplini misiunea şi mai bine. Vom lucra cu mare drag împreuna în echipa menţionată de Radu pentru ca DeBunavoie.ro să devină instrumentul care va ajuta cele două forţe să se întâlnească într-un mod cât mai facil. Vrem să construim astfel o comunitate a celor care vor transforma societatea românească într-una mai bună.”

Gabriel Solomon, co-fondator Galantom: “Avem gânduri mari cu DeBunavoie. Împreună dorim să transformăm platforma într-o unealtă integrată de gestiune a voluntarilor, singura unealtă de care ONG-ul va avea nevoie de la recrutarea voluntarilor până la organizarea acțiunii și follow-up.”

DeBunavoie.ro este locul în care se întâlnesc voluntarii cu oportunitățile de voluntariat. Vrei să te alături de acum comunităţii noastre? Înscrie-te ca voluntar sau, dacă ai un ONG a cărui misiune o sprijini, povesteşte-i despre noi si ajută-l să-şi publice proiectul pe DeBunavoie.ro! Mai multe despre voluntariat în România pe facebook.com/DeBunavoie.ro/.

FONDURI NUMITE
OPORTUNITATE DE CERCETARE PENTRU STUDENȚI LA SOCIOLOGIE, ANTROPOLOGIE ȘI JURNALISM
Căutăm între 3 și 6 studenți la sociologie și/sau antropologie și 3 studenți la jurnalism.
350 DE OAMENI CARE ÎNOATĂ LA SWIMATHON BUCUREȘTI ÎNCEP SĂ STRÎNGĂ FONDURI PENTRU 23 DE PROIECTE
Cel mai mare eveniment de strângere de fonduri prin înot din România