Slider
FONDUL IKEA PENTRU EGALITATE DE GEN

Fondul IKEA pentru egalitate de gen își propune să susțină financiar între 2 și 3 proiecte în comunitățile din București și Ilfov, care stimulează independența economică a femeilor aflate în situații de vulnerabilitate și promovează parteneriatul de gen, pe trei direcții de acțiune:

  1. creșterea independenței economice a femeilor aflate în situații de vulnerabilitate pentru a le ajuta să iasă din aceste situații;
  2. educație pentru parteneriatul de gen, cu accent pe viața privată;
  3. intervenții comunitare pentru transformarea rolurilor de gen tradiționale și sprijin pentru femeile aflate în situații de vulnerabilitate.

 

Proiectele sunt finanțate în primul an cu suma totală de 210.150 de lei. Pe baza rezultatelor obținute, proiectele pot fi susținute trei ani, cu bugete similare în fiecare an, până la un buget total de 630.450 de lei.

 

Termenul limită până la care puteți aplica este 20 ianuarie 2019, orele 23:59.

 

Pot aplica organizații non-guvernamentale, neafiliate politic, echipe compuse din minimum trei persoane constituite ca grupuri de inițiativă fără personalitate juridică, sau întreprinderi sociale care vor desfășura activitățile propuse în Municipiul București sau județul Ilfov.

 

Calendarul complet, criteriile de eligibilitate, procesul de selecție, precum și formularele de aplicație sunt disponibile pe site-ul fondului.

DATE PROIECT
Parteneri
IKEA Romania
Perioada
2018 - 2021
Buget
630.450 lei
Domeniu
#Egalitate de gen
Noutăţi program
Fundația Comunitară București lansează Fondul IKEA pentru Egalitate de Gen
Propunerile de proiect pot fi trimise până pe 21 ianuarie 2019.
Cifre de proiect
Granturi
Ediţia Organizaţia Proiectul Suma
TOTAL0