Fondul pentru un viitor mai bun în comunități

Comunitatea din Buftea dezvoltă proiecte de educație și mediu care extind capacitatea grupurilor și a organizațiilor de a adresa nevoile comunității locale și de a crește calitatea vieții locuitorilor.

Valoarea fondului este de 237.500 de lei, cu care estimăm că vom finanța între 3 și 5 proiecte.

Ideile de proiecte pentru Buftea au intrat într-un incubator de proiecte ca aplicanții să-și transforme ideea într-o propunere de proiect fezabilă, cu potențial de finanțare. Juriul fondului va selecta dintre propunerile de proiecte incubate acele proiecte care vor fi susținute financiar pentru implementare, timp de șase luni.

Fondul este coordonat de Federația Fundațiilor Comunitare din România, finanțat de Lidl România și implementat local prin șase fundații comunitare: Fundația Comunitară București, Fundația Comunitară Brașov, Fundația Comunitară Cluj, Fundația Comunitară Galați, Fundația Comunitară Iași și Fundația Comunitară Oradea.

Calendarul complet, criteriile de eligibilitate, procesul de selecție, precum și formularele de aplicație sunt disponibile pe site-ul fondului.

Pentru întrebări legate de program și de procesul de aplicare, o poți contacta pe Ana Mircioagă, Grants Coordinator, la ana.mircioaga@fundatiacomunitarabucuresti.ro, 0730179997

DATE PROIECT
Lidl România
Perioada
Iulie 2020 - Martie 2021
Buget
237,500 lei
Domeniu
Educație și mediu
Noutăţi program
Cifre de proiect
Proiecte ce vor fi finanțate

Luni de implementare

Bugetul fondului

Membri juriu

Granturi
Ediţia Organizaţia Proiectul Suma

Asociația Hercules

BufKids. Lumea se deschide

Asociația CSR Nest

Laboratorul verde Buftea

Asociația Rubik

Mă educ pentru viitor

Junior Achievement România

Resursele viitorului

Grupul de inițiativă ”Împreună pentru că ne pasă!”

Și eu pot, ajută-mă să reușesc

Sumele sunt exprimate in Euro. TOTAL237.500