Programul “Sportul pentru toți”

Programul “Sportul pentru toți”, inițiat de Fundația Comunitară București împreună cu Decathlon România, urmărește crearea unor condiții și contexte mai bune pentru ca bucureșteni de toate vârstele să poată practica sport din plăcere și în condiții de siguranță.

Valoarea totală a programului de finanțare pentru București, pentru anul 2021 este de 65.000 de euro.

„Sportul pentru toți” este structurat pe doi piloni: “Educație prin sport” și “Jocurile cartierului”.

Prin pilonul “Educație prin sport” ne propunem să susținem 3-6 școli și/sau licee din București să-și construiască, reamenajeze sau îmbunătățească facilitățile sportive, fie că sunt terenuri în aer liber sau săli de sport. Bugetul disponibil pentru acest pilon este de 50.000 de euro.

Pilonul “Jocurile cartierului” își propune susținerea organizării a 3-5 evenimente comunitare de sport în cartierele din București. Bugetul disponibil pentru acest pilon este de 15.000 de euro. Apelul de propuneri de proiecte va fi deschis în luna aprilie 2021, urmând ca implementarea proiectelor să se desfășoare în luna septembrie 2021.

Toate detaliile referitoare la: calendarul complet, criteriile de eligibilitate, procesul de selecție, precum și formularele de aplicație sunt disponibile pe site-ul dedicat fiecărui pilon, respectiv: Educație prin sport și Jocurile cartierului.

******

Programul “Sportul pentru toți” este finanțat de Decathlon România și va fi organizat și în Brașov, de către Fundația Comunitară Brașov, începând cu 19 martie 2021. Bugetul disponibil pentru Brașov este de 65.000 de euro.

Pentru întrebări legate de program și de procesul de aplicare, o poți contacta pe Cristina Văileanu, Grants Manager, la cristina.vaileanu@fundatiacomunitarabucuresti.ro, 0723 689 658.

DATE PROIECT
Decathlon România
Perioada
Educație prin sport: martie - decembrie 2021; Jocurile cartierului: aprilie - octombrie 2021;
Buget
65.000 euro
Domeniu
Sportul pentru toți; Educație prin sport; Jocurile cartierului;
Noutăţi program
Cifre de proiect
Școli ce vor fi finanțate:

Evenimente sportive ce vor fi finanțate:

Bugetul programului:
65.000 euro