Programul ”Inclusiv în cartier”

Programul ”Inclusiv în cartier”, inițiat de Fundația Comunitară București și susținut de Banca Transilvania, sprijină dezvoltarea de programe de cartier care identifică și adresează probleme și oportunități de educație, mediu și sociale din comunitatea de cartier.

Valoarea totală a programului de finanțare pentru anul 2021 este de 245.000 lei (50.000 de euro) și vor fi susținute 3-5 proiecte care desfășoară activități în domeniile: educație, social și/sau mediu, într-un cartier din București.

Modul în care funcționează un cartier, și apoi orașul, are un impact direct asupra calității vieții și bunăstării locuitorilor săi. Sentimentul de apartenență se reflectă și în frecvența și calitatea interacțiunilor sociale și a legăturilor personale în cadrul comunității, în disponibilitatea implicării în acțiuni comune.

Apelul de propuneri de proiecte este deschis până pe 10 iunie 2021, orele 18:00, iar proiectele câștigătoare vor fi anunțate la începutul lunii iulie 2021.

Calendarul complet, criteriile de eligibilitate, procesul de selecție, formularele de aplicație și exemple de proiecte care pot aplica sunt disponibile pe site-ul programului.

***

Pentru detalii legate de program și de procesul de aplicație, vă rugăm contactați:

Ana Mircioagă – Grants Coordinator
ana.mircioaga[at]fundatiacomunitarabucuresti.ro
0730.179.997

DATE PROIECT
Banca Transilvania
Perioada
aprilie 2021 - mai 2022
Buget
245.000 lei
Domeniu