Noul Centru ,,Ana si Copiii” - Rămâi în continuare alături de noi!

previous arrow
next arrow

Obiectiv financiar: 7000$ (28.000 Lei)

52% din obiectivul financiar a fost realizat

14.560 Lei din totalul de 28.000 Lei au fost strânși până acum!

Cum poți ajuta?

1. Dacă își dorești ca în schimbul donației tale să primești un obiect realizat de copiii care beneficiază de serviciile Asociației Ana și Copiii, atunci îl poți rezerva la această pagină, lasând un mesaj privat în contul Asociației cu linkul pozei obiectului dorit și adresa ta. În descrierea pozelor, vei găsi și donația minimă sugerată pentru fiecare obiect în parte.

După rezervarea obiectului, revino la această pagină și finalizează donația, alegând suma dorită și accesând butonul Donează.

Membrii Asociației Ana și Copiii îți vor livra obiectul la adresa menționată de tine în mesajul privat (la primirea coletului, va trebui să achiți taxa de transport).

2. Alternativ, dacă îți dorești să sprijini activitatea Asociației Ana și Copiii, fără a dori în mod special unul din obiectele create de copii, poți dona direct prin formularul de donație alăturat.

Alege suma pe care dorești să o donezi

Notă: pentru ”Altă sumă” vei putea completa suma exactă pe pagina securizată MobilPay.

Notă: Pentru a finaliza donația, vei fi direcționat către pagina securizată MobilPay.

Cum ajută donația ta?

Cu sprijinul Herbalife Nutrition Foundation (HNF), Asociația Ana și Copiii continuă construirea Noului Centru de Sprijin Educațional din București. Donația ta va fi utilizată la construcția noii bucătării și a sălii de mese a noii locații. Pentru mulți dintre copiii din programele Asociației “Ana și Copiii”, masa pe care o mănâncă în Centru este, de cele mai multe ori, singura lor masă pentru ziua respectivă.

1 din 2 copii din Romania trăiește la limita sărăciei, iar 1 din 5 abandonează școala. La nivel național, doar până în 7% din numărul total de copii care au nevoie de sprijin pot găsi un loc într-un centru educațional. Mai mult, pe fondul pandemiei, decalajul educațional dintre copiii aflați în dificultate și alți copii se adâncește! Din toate aceste motive, în 2021, Asociația,,Ana și Copiii” își va crește capacitatea pentru a putea ajuta încă 200 de copii, prin construirea unui nou Centru de Sprijin Social și Educațional, în București, sectorul 3.

Construcția a început în luna martie 2020, iar finalizarea ei este estimată în iulie 2021. Spațiul interior al noului Centru va avea 1733 mp. Noua locație va fi deschisă zilnic (luni – vineri), dar și în perioada vacanțelor inter-semestriale și de vară, când nevoia de sprijin este mai mare.

Despre „Ana și Copiii”

Misiunea „Ana și Copiii” este de a preveni abandonul familial și școlar în rândul copiilor din familii defavorizate, prin mobilizarea sprijinului comunității.

Din experiența de 13 ani în lucrul cu copiii și părinții din familii vulnerabile, si în conformitate cu Strategia Europeană pentru Protecția Copilului, cea mai bună soluție pentru a răspunde nevoilor complexe ale acestora o reprezinta serviciile sociale integrate. Acesta este motivul pentru care programele Asociației „Ana și Copiii” oferă suport material, educativ și emoțional, zi de zi, pe termen lung, pentru întreaga familie.

În acest moment, 200 de copii și tineri (4-18 ani) vin zilnic în cele 3 centre de asistență educațională din București (sector 1), Urlați (județul Prahova) și Fundulea (Călărași), iar alți 521 de copii sunt susținuți material.

Testimonial „Ana și Copiii”

În situații vulnerabile, precum criza Covid cu care ne confruntăm în momentul de față, cei vulnerabili devin și mai vulnerabili.

Copiii sunt mai mult ca niciodată dependenți de sprijinul Centrelor cu program zilnic, cu servicii integrate! Facem ce e corect și rămânem în continuare alături de ei. Dacă în perioada crizei i-am ajutat cu pachete alimentare o dată la două săptămâni, cu tutorat online, unde s-a putut, dar și cu sprijin emoțional, începând cu data de 15 mai 2020, Centrele noastre și-au redeschis ușile pentru copii și îi primesc din nou zilnic.

Ne declarăm norocoși și recunoscători pentru prietenia de lungă durată pe care Herbalife a demonstrat-o copiilor!

Rămâi în continuare alături de noi!