Doneaza Hero Image 2
Doneaza Hero Image 3

Împlinim nouă ani de când susținem oamenii cu inițiativă.

Noi suntem Incubator, Antrenor și Acelerator pentru cei care vor să schimbe sau să înceapă ceva în acest oraș mare și complicat.

Pe noi se bazează un întreg ecosistem de oameni cu vise transformate în proiecte, care pun umărul pentru mai binele oamenilor orașului.

Fără noi, proiectele lor s-ar întâmpla mai greu sau deloc.

Dacă n-am fi împreună cu Vlad și Alina de la Clubul Câinilor Utilitari, n-ar fi putut să antreneze 16 câini de salvare, dintre care o parte și-au făcut deja datoria la cutremurul din Albania.

Dacă n-am fi fost împreună cu Dan și echipa Asociației Parcul Natural Văcărești, nu s-ar fi întâmplat prima investiție în parc.

Dacă n-am fi împreună cu Oana și Loredana de la Ecopolis și cu Vlad și Astrid de la Eta2U, am fi avut mai puțini senzori care monitorizează calitatea aerului în București și ar fi fost mai puțină mobilizare publică pe tema poluării.

În ultimii nouă ani, am finanțat și am ajutat să crească mai mult de 500 de proiecte în București și Ilfov. Pe noi se bazează un întreg ecosistem de oameni care pun umărul pentru mai binele Bucureștiului. Iar fără noi, proiectele lor s-ar întâmpla mai greu sau deloc.

Acum, avem noi nevoie de susținere. Donația ta ne ajută să ducem mai departe Swimathon, Bucureștiul Pregătit, “8 Hours Overtime for a Good Cause”, programul de leadership comunitar, programele de finanțare de mediu, educație și apartenență. Împreună, putem să ajutăm până la 100 de proiecte din București în 2021.

Donează pentru
Fundația Comunitară București, fundația orașului tău.

    Alege suma pe care dorești să o donezi

    Notă: pentru ”Altă sumă” vei putea completa suma exactă pe pagina securizată MobilPay.

    Notă: Pentru a finaliza donația, vei fi direcționat către pagina securizata MobilPay.