446 de oameni au strâns într-o lună 620.987 de lei, pentru 25 de ONG-uri/grupuri de inițiativă
Postat July 3, 2018
Foto: FCB

Fundația Comunitară București a organizat pe 30 iunie 2018, la bazinul Dinamo, Swimathon București. 25 de ONG-uri sau grupuri de inițiativă s-au înscris cu un proiect la eveniment, companiile şi înotătorii au ales un proiect, iar susţinătorii au donat pentru favoriții lor pe platforma www.swimathonbucuresti.ro.

446 de oameni au strâns într-o lună 620.987 de lei, pentru 25 de ONG-uri/grupuri de inițiativă. Pentru a sărbători, echipele s-au întâlnit la bazin, pe 30 iunie, unde au înotat și au fost susținuți de 3.000 de oameni în galerie.

„Este pentru prima oară când particip la Swimathon București și momentan sunt foarte emoționată pentru că mi-am văzut copilul în galerie, a venit să mă susțină. Am emoții pentru că nu am mai înotat în cadrul unui eveniment ca acesta și sper să fac față”, spune Dana Rogoz, înotătoare-fundraiser pentru proiectul Climb Again.

„Îmi place foarte mult aici și înot pentru Swimathon. Și da, am emoții, adică, emoții de bucurie”, povestește Toma, 8 ani, înotător-fundraiser pentru proiectul Fundației Comunitare București.

Campania de donații pentru cele 25 de proiecte continuă până pe 31 iulie 2018. Donațiile se pot face pe site, prin plata cu cardul sau transfer bancar.

Swimathon nu este o competiție de înot, ci o campanie de strângere de fonduri prin care fiecare schimbă lumea din jur, într-una mai bună, mai frumoasă sau mai corectă. Swimathon București este despre comunitate, despre felul în care îi convingem pe oameni să doneze pentru proiectele care au nevoie de susținere, dar și despre cât de bine ne simțim când facem asta împreună.

Înotătorii nu sunt sportivi profesioniști, ci oameni obișnuiți, de toate vârstele, care își doresc să strângă bani și să înoate pentru un proiect în care cred.

Prin evenimente sportive de atragere de fonduri de tipul Swimathon București, Fundația Comunitară București oferă un cadru atractiv și relaxant pentru a promova și susține inițiative din oraș.

Partener principal: Janssen, companie farmaceutică a Johnson & Johnson România

Parteneri: Fundația Vodafone România, WDP, HipHip, Aqua Carpatica

Partener sportiv: Head & Shoulders

Parteneri de matching: American Construction Technologies, Dunwell România

Partenerii echipelor: BCR, Banca Românească, Teleperformance, UniCredit Bank

Prietenii evenimentului: 5 to go, Heidi, Ambulanța BGS, GRAM Bistro, Zăganu, TrioVerde, Lulu’s Cake, Turbo România, Fundația Motivation România, SIGUREC, Eventix, Sloop, Watchshop.ro, Jay, Cabina WTF!, Obswim, CS Dinamo, Centrul Salus.

CATEGORIE
SWIMATHON BUCUREȘTI
CITEȘTE MAI DEPARTE:
S-a lansat aerlive.ro, platforma care măsoară calitatea aerului din București
Din 12 decembrie, bucureștenii pot consulta platforma care măsoară calitatea aerului prin intermediul a zece senzori amplasați în puncte esențiale.
Fundația Comunitară București angajează
Avem patru posturi libere. Aplică și tu!