9 ORGANIZAȚII NON-PROFIT CAUTĂ PROFESIONIȘTI ÎN COMUNICARE PENTRU O NOAPTE DE LUCRU PESTE PROGRAM
Postat February 16, 2016
Foto: FCB

Ediția de anul acesta a 8 ore peste program pentru o cauză bună este dedicată soluționării a 10 probleme cu care se confruntă ONG-urile în zona de comunicare; căutăm specialiști în comunicare, PR, marketing, branding, content writers, web designeri, experți în planificare strategică.

Fiecare proiect va avea o echipă interdisciplinară formată din 3-5 experți, un project manager și un reprezentant al organizației beneficiare. Pentru eficiență, echipele lucrează pe baza documentației pregătite din timp de organizație și structurate cu ajutorul unui mentor, expert în domeniul proiectului.

Pentru a participa, profesioniștii-voluntari își oferă experiența înscriindu-se la proiectele care se potrivesc competențelor și preferințelor lor. Aplicațiile se pot face până cel târziu pe 29 februarie ora 23:59, aici.

Cele 9 organizații non-profit pentru care căutăm voluntari sunt: Asociația LindenfeldAsociația Sol MentisOrganizația Suedeză Pentru Ajutor Umanitar IndividualSpecial Olympics RomaniaViitorPlusAsociația Inima Copiilor,Organizația Umanitară CONCORDIAFundatia Chance for LifeTeach for Romania.

Detalii despre proiectele și obiectivele fiecărei asociații găsiți aici.

„8 ore peste program pentru o cauză bună” este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care necesită suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională. Mai multe despre eveniment aici.

CATEGORIE
VOLUNTARIAT
TAGURI
branding, content writers, experți în planificare strategică, marketing, PR, voluntariat, web designeri,
CITEȘTE MAI DEPARTE:
Fondul Bucureștiul Pregătit: cinci proiecte selectate pentru interviu
Ne propunem să aducem împreună resurse pentru ca subiectul cutremurului să urce pe agenda publică la un nivel care să facă diferența.
Am anunțat proiectele câștigătoare din Fondul IKEA pentru Educație și Dezvoltare
Centrul educațional „Educație și meseriile la viitor”, „MatchMentor” și „Șapte pentru șapte. Trei ani și trei Penitenciare” sunt cele trei proiecte.