9 ORGANIZAȚII NON-PROFIT CAUTĂ PROFESIONIȘTI ÎN COMUNICARE PENTRU O NOAPTE DE LUCRU PESTE PROGRAM
Postat February 16, 2016
Foto: FCB

Ediția de anul acesta a 8 ore peste program pentru o cauză bună este dedicată soluționării a 10 probleme cu care se confruntă ONG-urile în zona de comunicare; căutăm specialiști în comunicare, PR, marketing, branding, content writers, web designeri, experți în planificare strategică.

Fiecare proiect va avea o echipă interdisciplinară formată din 3-5 experți, un project manager și un reprezentant al organizației beneficiare. Pentru eficiență, echipele lucrează pe baza documentației pregătite din timp de organizație și structurate cu ajutorul unui mentor, expert în domeniul proiectului.

Pentru a participa, profesioniștii-voluntari își oferă experiența înscriindu-se la proiectele care se potrivesc competențelor și preferințelor lor. Aplicațiile se pot face până cel târziu pe 29 februarie ora 23:59, aici.

Cele 9 organizații non-profit pentru care căutăm voluntari sunt: Asociația LindenfeldAsociația Sol MentisOrganizația Suedeză Pentru Ajutor Umanitar IndividualSpecial Olympics RomaniaViitorPlusAsociația Inima Copiilor,Organizația Umanitară CONCORDIAFundatia Chance for LifeTeach for Romania.

Detalii despre proiectele și obiectivele fiecărei asociații găsiți aici.

„8 ore peste program pentru o cauză bună” este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care necesită suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională. Mai multe despre eveniment aici.

CATEGORIE
VOLUNTARIAT
CITEȘTE MAI DEPARTE:
S-a lansat aerlive.ro, platforma care măsoară calitatea aerului din București
Din 12 decembrie, bucureștenii pot consulta platforma care măsoară calitatea aerului prin intermediul a zece senzori amplasați în puncte esențiale.
Fundația Comunitară București angajează
Avem patru posturi libere. Aplică și tu!