APEL DE PROIECTE PENTRU COMUNITĂȚI DIN BUCUREȘTI LA SWIMATHON 2015
Postat March 3, 2015
Foto: FCB

București, 3 martie 2015 – Swimathon București, evenimentul de strângere de fonduri prin înot, își declară deschisă ediția a treia. Anul acesta, Swimathon are loc în luna iulie și își va selecta organizațiile non-profit printr-un apel de proiecte. Evenimentul este organizat de Fundaţia Comunitară Bucureşti și își propune să alinieze la start 15 cauze din comunități active și să implice cât mai mulți bucureșteni să fie ambasadori și donatori pentru aceste cauze.

În acest an, proiectele organizațiilor non-profit și grupurilor de inițiativă din București și Ilfovcare vor participa la Swimathon 2015 vor aplica pentru participare. Un juriu independent, desemnat de Fundația Comunitară București, va alege cauzele care vor fi reprezentate la eveniment.

“În primii doi ani de existență, Swimathon a crescut și a devenit notoriu într-un oraș unde există multe alte evenimente sportive. În acest an, ne concentrăm pe a aduce mai multe resurse pentru proiectele implicate. De aceea, vom avea mai puține cauze, pe care le vom sprijini să fie încă și mai eficiente”, a declarat Alina Kasprovschi, Director Executiv al Fundației Comunitare București.

Cine poate aplica? Organizații non-profit și grupuri de inițiativă, care:

  • au o comunitate activă, care îi susține și îi promovează
  •  au capacitatea de a derula o campanie amplă de fundraising în vederea atingerii obiectivelor financiare propuse
  •  au capacitatea de a atrage minimum 2 echipe de înotători-fundraiseri, a câte maxim 5 înotători fiecare.

Perioada de primire a propunerilor de proiecte este între 3 și 30 martie 2015, ora 23:59, iar până la 15 mai, organizațiile au timp să își formeze echipe de înotători-fundraiseri care vor înota și vor strânge fonduri. Proiectele organizațiilor câștigătoare vor fi făcute publice până la 20 aprilie iar  calendarul complet este aici: http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/index.php/despre/calendar.

Formularele de aplicaţie sunt disponibile aici: http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/index.php/proiecte2014/inscrie-un-proiect

În 2014, la Swimathon București, am atras în comunitățile din oraș peste 140.000 lei de la mai mult de 750 de donatori, pentru 28 de proiecte pentru care au înotat peste 180 de înotători.

 

CATEGORIE
FUNDRAISING
CITEȘTE MAI DEPARTE: