Căutăm coordonator de comunicare pentru Swimathon
Postat February 14, 2019
Foto:

De șase ani, Swimathon aduce împreună comunitatea din București în jurul proiectelor pe care le susține. Evenimentul de strângere de fonduri prin înot a adunat până acum peste un milion de lei de la mai mult de 10.000 de donatori. Peste 120 de proiecte, de la MagiCAMP la grupuri de inițiativă, au găsit la Swimathon resurse, susținători și recunoaștere.

Detalii despre eveniment, pe Facebook și site.

Anul acesta, extindem echipa de comunicare Swimathon cu un comunicator dedicat. Căutăm o persoană pasionată de comunicare, în același timp creativă și organizată, capabilă să lucreze independent, care să scoată în lume a șaptea ediție a Swimathon București. Candidatul ideal are minimum 5 ani de experiență în comunicare, în agenții, ONG-uri, content writing.

Oferim un contract temporar în perioada martie – august, cu posibilități de extindere pe termen lung.

Responsabilități:

• Dezvoltarea conceptului de comunicare pentru ediția a șaptea și a strategiei de comunicare
  • Content management pentru social media și site
  • Relația cu presa și influenceri – media pitching, comunicate de presă și povești despre participanți
  • Direct emailing cu înotătorii și donatorii
  • Suport BTL pentru ziua evenimentului
  • Lucru cu furnizori – design, producție, foto/video

Primim aplicații până pe 25 februarie, la alina@fundatiacomunitarabucuresti.ro. Trimite-ne un CV, un portofoliu de proiecte, campanii și/ sau texte și un scurt mesaj despre motivația ta de a coordona comunicarea Swimathon București și hai să ne cunoaștem!

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI
recrutam, Swimathon București,
Fundația Comunitară București anunță proiectele câștigătoare la Fondul IKEA pentru Egalitate de Gen
#SiEuReusesc - comunitatea învingătoarelor din București - și TRANScendentsunt sunt cele două proiecte selectate
Șase propuneri de proiecte, selectate pentru interviuri în Fondul IKEA pentru Egalitate de Gen
Din cele 25 de aplicații eligibile primite, am ales șase pentru etapa de interviuri. Vom anunța câștigătorii la sfârșitul lunii februarie.