CĂUTĂM VOLUNTARI CU EXPERTIZĂ PÂNĂ PE 9 FEBRUARIE
Postat January 27, 2017
Foto: FCB

Pe 10 martie 2017, la Impact Hub, între 19:00 – 03:00, ne întâlnim să lucrăm la 13 briefuri pentru ONG-uri care au nevoie de suport și consultanță.

Avem nevoie de profesioniști din zona de comunicare: marketing, comunicare strategică, social media, copywriting, PR, concepte creative, grafic design, art design, editare video, strategie de brand, comunicare online, cât și dezvoltare de website (Joomla) etc.

Donează 8 ore ca să faci ceea ce știi tu mai bine! Oferă experiența ta profesională pentru o cauză din București! Împreună, veți găsi soluții la problemele identificate de către organizațiile participante și veți gândi pași concreți de acțiune pentru a rezolva brieful serii.

Te poți înscrie la eveniment până pe 9 februarie 2017. Completează formularul aici.

Urmărește-ne în continuare și pe pagina oficială de Facebook pentru a afla cum merg pregatirile pentru eveniment.

Pentru mai multe detalii o poți contacta pe Miruna: miruna.nichita@fundatiacomunitarabucuresti.ro.

„8 ore peste program pentru o cauză bună” este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care au nevoie de suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor, cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională.

CATEGORIE
FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI
TAGURI
CITEȘTE MAI DEPARTE:
Fundația Comunitară București lansează Fondul IKEA pentru Egalitate de Gen
Propunerile de proiect pot fi trimise până pe 21 ianuarie 2019.
Bucureștiul Generos
De Crăciun se nasc și oameni și emoții. Ba chiar și obiceiuri. De exemplu, susținerea unei cauze în locul clasicului coș de sărbători.