CĂUTĂM VOLUNTARI CU EXPERTIZĂ PÂNĂ PE 9 FEBRUARIE
Postat January 27, 2017
Foto: FCB

Pe 10 martie 2017, la Impact Hub, între 19:00 – 03:00, ne întâlnim să lucrăm la 13 briefuri pentru ONG-uri care au nevoie de suport și consultanță.

Avem nevoie de profesioniști din zona de comunicare: marketing, comunicare strategică, social media, copywriting, PR, concepte creative, grafic design, art design, editare video, strategie de brand, comunicare online, cât și dezvoltare de website (Joomla) etc.

Donează 8 ore ca să faci ceea ce știi tu mai bine! Oferă experiența ta profesională pentru o cauză din București! Împreună, veți găsi soluții la problemele identificate de către organizațiile participante și veți gândi pași concreți de acțiune pentru a rezolva brieful serii.

Te poți înscrie la eveniment până pe 9 februarie 2017. Completează formularul aici.

Urmărește-ne în continuare și pe pagina oficială de Facebook pentru a afla cum merg pregatirile pentru eveniment.

Pentru mai multe detalii o poți contacta pe Miruna: miruna.nichita@fundatiacomunitarabucuresti.ro.

„8 ore peste program pentru o cauză bună” este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care au nevoie de suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor, cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională.

CATEGORIE
FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI
CITEȘTE MAI DEPARTE:
Finanțăm 17 burse din Fondul de burse pentru robotică și programare ING Hubs
Cele 17 solicitări de burse provin din 12 localități din țară. 14 sunt aplicații de echipă și 3 individuale.