Două premii pentru Fundația Comunitară București la Gala Green Report
Postat January 27, 2023
Foto: Green Report

Impactul după primul an al programului nostru pentru un oras bun de trăit e recunoscut, prin 2 premii:

Locul 1 la categoria EXCELENȚĂ ÎN LEADERSHIP DE MEDIU, recunoaștere pentru cum inițiativa lucrează pentru implementarea unor soluții prin acțiune la nivelul Bucureștiului, la care să participe cât mai mulți actori relevanți din societatea civilă, companii și din administrația publică.

Platforma de mediu fiind recunoscută și pentru EXCELENȚĂ ÎN FINANȚAREA PROIECTELOR DE MEDIU (locul1), pentru susținerea proiectelor ONG-urilor locale, proiecte care contribuie la obiectivele de mediu stabilite de catre platforma, pentru Bucuresti. Cea mai recentă rundă de finanțare a alocat 500.000 de lei către 4 proiecte.

Comunitatea Platformei se dezvoltă deopotrivă cu entuziasm și cu ”growing pains”, iar o recunoaștere de acest fel deschide calea către noi stakeholderi care doresc un #orașbundetrăit. E timpul să acționăm împreună pentru ca bucureștenii să ducă o viață sănătoasă, companiile să reducă riscurile legate de mediu, iar autoritățile să poată construi politici sustenabile de mediu pe termen lung. Vino alături de noi!

CATEGORIE
PLATFORMA DE MEDIU PENTRU BUCUREȘTI
CITEȘTE MAI DEPARTE: