ETAPA DE JURIZARE LA FONDUL MEGA IMAGE PENTRU COMUNITATE (EDIȚIA 3)
Postat November 11, 2015
Foto: FCB

Apelul de proiecte lansat la 1 octombrie și adresat organizațiilor non-profit și grupurilor de inițiativă s-a închis pe 30 octombrie. În această etapă, cele 48 de aplicații eligibile sunt în etapa de jurizare, urmând ca în jurul datei de 15 ianuarie 2016 să anunțăm cei 5 câștigători ai finanțării totale de 85.000 lei.

Juriu independent va evalua aplicațiile și va decide proiectele câștigătoare. Juriul este format din persoane cu experiență în domenii legate de implicare socială, comunitate și CSR, precum: Oana Preda, Director Executiv Centrul de resurse pentru participare publică CeRe, Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabilă Holcim, Ileana Alexandru, Director de Resurse UmaneMega Image și Adrian Nicolaescu, Director de Marketing Mega Image.

A treia ediție a Fondului Mega Image pentru Comunitate, un program de finanțare adresat locuitorilor și organizațiilor non-profit din București și Ilfov, s-a lansat la 1 octombrie. Fondul, în valoare de 85.000 lei, va finanța 5 proiecte din Bucureşti şi Ilfov care favorizează coeziunea socială în comunitățile locale. Noutatea aceste ediții este că proiectele legate de comunități geografice (blocuri, străzi, cartiere) vor fi favorizate în procesul de selecție. Fondul Mega Image pentru Comunitate este finanțat de Mega Image, cel mai mare lanț de supermarketuri din România, de Delhaize Group, compania-mamă a retailerului, și este gestionat de Fundația Comunitară București.

 

CATEGORIE
FONDURI NUMITE
CITEȘTE MAI DEPARTE:
S-a lansat aerlive.ro, platforma care măsoară calitatea aerului din București
Din 12 decembrie, bucureștenii pot consulta platforma care măsoară calitatea aerului prin intermediul a zece senzori amplasați în puncte esențiale.
Fundația Comunitară București angajează
Avem patru posturi libere. Aplică și tu!