Fundația Comunitară București angajează
Postat September 20, 2018
Foto: FCB

Fundația Comunitară București pune împreună donatori, ONG-uri, grupuri de inițiativă, pentru a dezvolta comunități în care să ne simțim ca acasă. Construiește mecanisme de donație, fonduri de finanțare sau incubatoare de idei pentru oraș. În 7 ani, a finanțat 315 proiecte și burse din București și Ilfov, cu aproape un milion de euro.

Viziunea noastră: Bucureștiul este un loc în care vrei să trăiești, unde oamenilor le pasă unora de alții și tuturor de oraș. Credem că, oricât de greu de dezvoltat ar fi un oraș, dacă poate fi salvat, el va fi salvat prin încăpățânarea unor lideri implicați în comunitate din convingere. Cu condiția ca ei să aibă acces la resurse și să fie încurajați să nu renunțe.

Susținem cu resurse și recunoaștere lideri din București, care produc schimbări pozitive, pentru ca acțiunile lor să îi inspire și pe alții să se implice, să își crească impactul și să formeze o comunitate de suport pentru oraș.

În 2019, fundația va dezvolta cel mai ambițios proiect al său de până acum. Căutăm să ne extindem echipa cu un manager de comunicare și un program manager. Căutăm două persoane interesate de dezvoltarea comunităților, care să ne ajute să ducem fundația la următorul nivel.

**Managerul de comunicare ajută fundația să fie cunoscută și înțeleasă de publicul local relevant. Dezvoltă strategia și planul de comunicare al organizației, cât și al fiecărui program sau eveniment în parte. Coordonează activitățile de comunicare, în parteneriat cu alți membri din echipă și colaboratori. Scrie și vorbește bine despre fundație în mediile proprii și alte medii relevante. Este bine conectat în comunitatea locală.

Poziție disponibilă din luna noiembrie, program full time.

Căutăm:

 • musai, pe cineva care scrie bine și vorbește corect limba română;
 • un comunicator natural, deschis și pozitiv, interesat sincer de comunități;
 • experiență anterioară relevantă, de minimum trei ani, în comunicarea non-profit, agenții de comunicare sau departamentele de comunicare și marketing din companii sau afaceri antreprenoriale;
 • experiență de account management și înclinație spre servicii de calitate către comunitate și donatori;
 • persoană independentă, care poate derula o campanie și poate organiza un eveniment fără supervizare;
 • conexiuni bune cu media, bloggeri și alte grupuri relevante în București;
 • experiență de lucru cu WordPress, Facebook, MailChimp, Instagram;
 • capacitate de înțelegere a cifrelor și a bugetelor;
 • disponibilitate la program flexibil, pentru că postul presupune uneori lucrul seara sau în weekend.

**Program managerul coordonează Fondul pentru cutremur, un program care oferă finanțare pentru proiecte ce reduc vulnerabilitatea bucureștenilor la un eventual cutremur sau alte dezastre majore. Lucrează împreună cu donatorii, proiectele finanțate, autoritățile și alți parteneri, pentru dezvoltarea programului. Se asigură că fondurile gestionate sunt alocate într-un mod eficient, inteligent și transparent și este principalul punct de contact cu comunitatea, pe tematica fondului.

Poziție disponibilă imediat, program full time.

Căutăm:

 • o persoană organizată și orientată spre rezultate și impact;
 • un comunicator natural, deschis și pozitiv;
 • musai, pe cineva care scrie bine și vorbește corect limba română;
 • bună capacitate de planificare, design de program și cooperare cu parteneri diferiți;
 • capacitate de a dezvolta relații bazate pe încredere cu partenerii și echipele proiectelor finanțate;
 • experiență anterioară de project management, de minimum trei ani, în organizații non-profit, agenții de comunicare sau în companii;
 • o persoană independentă, care poate derula un program fără supervizare;
 • capacitate de înțelegere a cifrelor, bugetelor și bazelor de date.

Procesul de selecție: Trimite CV-ul și două recomandări relevante la alina@fundatiacomunitarabucuresti.ro, până cel târziu la 5 octombrie 2018. Scrie-ne și de ce vrei să faci parte din echipa noastră. Aplicanții selectați vor fi invitați la un interviu pe măsură ce aplică. Aplicanții din lista scurtă vor rezolva o temă practică, înainte de decizia finală.

 

CATEGORIE
FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI
CITEȘTE MAI DEPARTE:
S-a lansat aerlive.ro, platforma care măsoară calitatea aerului din București
Din 12 decembrie, bucureștenii pot consulta platforma care măsoară calitatea aerului prin intermediul a zece senzori amplasați în puncte esențiale.
Fundația Comunitară București angajează
Avem patru posturi libere. Aplică și tu!