GALA OAMENI PENTRU OAMENI
Postat December 3, 2013
Foto: Gala Oameni pentru Oameni

Cristina şi Oliver Auerbach, primii noştri clienţi de consiliere filantropică, au câştigat premiul Generozitatea care schimbă vieţi, la Gala Oameni pentru Oameni. Ei au ales să îşi doneze toţi banii de la nuntă, peste 40.000 de lei, pentru un proiect care să ajute vîrstnicii să ducă o viaţă mai activă. Au finanţat Fundaţia Principesa Margareta a României şi au fost, anul trecut, cel mai mare donator al programului pentru vârstnici Niciodată singur. Le mulţumim pentru încredere si generozitate!

Gala Oameni pentru Oameni a recunoscut de asemenea munca tuturor fundațiilor comunitare din România, chemând pe scenă donatori ai acestora. Dragoș Nicolaescu a reprezentat Fundația Comunitară București, pentru că a deschis un fond cu ocazia zilei lui de naștere. Fondul a oferit finanțare pentru trei proiecte, training pentru alte 16 proiecte și a crescut până a devenit platforma www.potsieu.ro.

Gala Oameni pentru Oameni premiază anual cele mai relevante acte filantropice, atât ale persoanelor cât şi ale companiilor, şi recunoaşte inovaţia şi profesionalismul în domeniul strângerii de fonduri în rândul organizaţiilor neguvernamentale şi al voluntarilor lor. De-a lungul celor 10 ani au primit premii peste 100 de oameni şi instituţii care au înţeles că binele comunităţii vine şi din modul în care se implică fiecare membru al ei. Gala este organizată de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare şi AmCham, Camera de Comerţ Americană in România.

CATEGORIE
MOBILIZĂM EXCELENȚA
CITEȘTE MAI DEPARTE: