ÎNCEP ÎNSCRIERILE DE PROIECTE LA SWIMATHON 2022!
Postat February 10, 2022
Foto: Fundația Comunitară București

Fundația Comunitară București lansează apelul de proiecte pentru ediția aniversară cu numărul zece a Swimathon București. ONG-uri sau grupuri de inițiativă din București sau Ilfov se pot înscrie până pe 15 martie 2022, pentru a participa la eveniment, în secțiunea de proiecte de pe platformă: https://swimathonbucuresti.ro/proiecte.

Selecția proiectelor va fi făcută de un juriu independent. Componența lui va fi anunțată în cursul lunii martie.

Precum în anii precedenți, ediția din acest an va fi hibrid online-offline, iar evenimentul se va desfășura pe parcursul unui weekend, pe 18 și 19 iunie 2021. Înotătorii vor primi și în acest an provocări care îi vor ajuta să strângă bani pentru proiectul susținut și vor înota virtual sau în ape reale: în bazine, în piscine, în mare sau în lacuri.

Fundația Comunitară București organizează Swimathon din 2013 și a strâns, în această perioadă, peste 800.000 de euro pentru aproape 200 de proiecte.

Cum funcționează Swimathon

Swimathon București este un ecosistem al schimbării pozitive din comunitate. Cu un mecanism construit în jurul unui eveniment de înot, comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică în strângerea de fonduri pentru proiecte din București și Ilfov pe care le consideră relevante. Înotătorii-fundraiseri înscriși aleg un proiect pe care îl susțin și adună cât mai mulți susținători care donează.

CATEGORIE
SWIMATHON BUCUREȘTI
CITEȘTE MAI DEPARTE:
Finanțăm 17 burse din Fondul de burse pentru robotică și programare ING Hubs
Cele 17 solicitări de burse provin din 12 localități din țară. 14 sunt aplicații de echipă și 3 individuale.