INVESTEȘTE ÎN BUCUREȘTI, REDIRECȚIONEAZĂ 2%
Postat March 9, 2017
Foto: FCB

„La noi nu se poate”. „Nu am încredere”. „Nu o să reușim niciodată”. Sunt gânduri pe care le avem sau expresii pe care le auzim zi de zi, în București, când: vedem nereguli în cartier, dar nu ne cunoaștem vecinii ca să facem ceva împreună; am vrea să ajutăm, dar ni se pare că ceea ce facem singuri este prea mic și nu contează; locul în care lucrăm sau trăim nu ține cont de nevoile comune; ne simțim sufocați de orașul prea aglomerat.

Lista poate continua la nesfârșit. Până decizi să cauți soluții. De șase ani lucrăm cu oameni care caută soluții pentru București. Doar în  2016, am susținut peste 80 de proiecte și bursieri din București și Ilfov.

La Swimathon, aproape 2.000 de persoane au donat bani. Un grup de voluntari a instalat stații de service pentru biciclete în tot orașul. Vecinii din Chitila sau Hala Traian și-au deschis bucătăria, curtea sau strada pentru ceilalți. Alți oameni voluntari adus opera în scări de bloc și arta în cartierele dormitor.Tot anul trecut, aproape 100 de voluntari cu expertiză și-au donat experiența, și o noapte de lucru, pentru proiecte care aveau nevoie de campanii de comunicare, site-uri și materiale de promovare.

În 2017, vrem să dublăm sumele pe care le strângem din comunitate. Hai să facem asta împreună, redirecționează 2%.

Uite cum poți face:

  1. Completează cu majuscule și cu un pix albastru Formular 230_FCB dacă în 2016 ai avut venituri doar din salarii.
  1. Completează cu majuscule și cu un pix albastru Formular 200_FCB dacă în 2016 ai avut şi alte venituri în afară de salarii (activităţi independente, chirii etc.).
  1. Completează-le pe amândouă dacă ai avut venituri şi din salariu şi din activităţi independente.

Trimite formularul aici: Intrarea Lt. Dumitru Lemnea nr. 1, ap. 7, sector 1, București – cod 010976. Te poate ajuta și colega noastră Aura dacă îi scrii la aura@fundatiacomunitarabucuresti.ro

Formularele vor fi depuse până pe 25 mai.

 

 

CATEGORIE
FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI
TAGURI
CITEȘTE MAI DEPARTE:
Fondul Bucureștiul Pregătit: cinci proiecte selectate pentru interviu
Ne propunem să aducem împreună resurse pentru ca subiectul cutremurului să urce pe agenda publică la un nivel care să facă diferența.
Am anunțat proiectele câștigătoare din Fondul IKEA pentru Educație și Dezvoltare
Centrul educațional „Educație și meseriile la viitor”, „MatchMentor” și „Șapte pentru șapte. Trei ani și trei Penitenciare” sunt cele trei proiecte.