Lansăm astăzi Bine360, noul program dezvoltat din viziunea ”Suntem bine, facem bine.”
Postat October 6, 2022
Foto: Fundația Comunitară București

Criza războiului din Ucraina a mobilizat puternic societatea civilă din România. Organizațiile nonguvernamentale s-au confruntat cu valul uriaș de refugiați și de nevoi urgente, dar și cu lipsa de experiență în domeniu. Pe termen lung, într-o țară vecină cu războiul, creșterea capacității acestor organizații este esențială.
Programul Bine360 dă putere oamenilor din ONG-urile care susțin refugiații în București, Iași, Brașov, Timișoara și Oradea. Cum facem asta?
  • Ascultăm nevoile de abilități noi, de finanțare, de învățare, de suport emoțional, de conectare și de a fi împreună.
  • Co-creăm procese de învățare și creștere. Pilotăm un nou mod de a le crește capacitatea, integrând suportul psiho-emoțional, accentul pe sănătatea organizațională și starea de bine.
  • Susținem, inclusiv prin granturi, proiecte existente sau noi, dar și activitatea de bază a organizațiilor.
  • Împreună, ne unim forțele într-o comunitate de practică.
Pentru organizațiile din București și Ilfov, care vor să se alăture programului, am publicat pe site criteriile de eligibilitate și selecție, obiectivele și activitățile detaliate. Așteptăm înscrierile voastre până la 25 octombrie 2022, ora 24:00: https://bit.ly/Bine360
Programul este dezvoltat de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR cu finanțare de la People in Need, Cehia și se va desfășura în județele Brașov, București și Ilfov, Iași, Bihor și Timiș, prin Fundațiile Comunitare din comunitățile respective.
CATEGORIE
FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI
CITEȘTE MAI DEPARTE: