LOCUL ÎNTÂI PENTRU FONDUL MEGA IMAGE PENTRU COMUNITATE
Postat April 3, 2014
Foto: FCB

Fondul Mega Image pentru Comunitate, dezvoltat de Mega Image în parteneriat cu Fundația Comunitară București, a fost premiat în cadrul Romanian CSR Awards. Proiectul a primit locul întâi la categoria Susținerea Comunității de către companii mai mari de 250 de angajați. Aflat la a doua ediție, evenimentul organizat de CSR Media premiază campaniile de CSR care ajută la dezvoltarea comunităților în care acestea activează.

Lansat septembrie 2013, Fondul Mega Image pentru Comunitate are o valoare de 100.000 lei și susține 10 proiecte din Bucureşti şi Ilfov care reactivează spiritul de comunitate al locuitorilor, în jurul unor teme precum spiritul civic, buna vecinătate, ecologia, mâncarea sănătoasă, educația și alte domenii.

Grupurile de inițiativă, organizațiile nonguvernamentale mici, precum și locuitorii din București și Ilfov sunt stimulați în acest fel să colaboreze în proiecte care readuc oamenilor bucuria de a locui împreună.

Inițiativa a mobilizat peste 100 de comunități din București să dezvolte ideea unui proiect, iar zece dintre ele au fost finanțate pentru a-și duce planurile la îndeplinire. În derularea proiectelor sunt implicați în mod direct peste 2500 de locuitori, iar alți 15000 de oameni beneficiază indirect de pe urma implementării acestor idei în comunitățile din care fac parte.

CATEGORIE
MOBILIZĂM EXCELENȚA
CITEȘTE MAI DEPARTE:
S-a lansat aerlive.ro, platforma care măsoară calitatea aerului din București
Din 12 decembrie, bucureștenii pot consulta platforma care măsoară calitatea aerului prin intermediul a zece senzori amplasați în puncte esențiale.
Fundația Comunitară București angajează
Avem patru posturi libere. Aplică și tu!