MOBILIZĂM EXCELENȚA: TREI FINANȚĂRI SUPLIMENTARE ÎN VALOARE TOTALĂ DE 30.000 LEI OFERITE PRIN VOT PUBLIC
Postat February 15, 2016
Foto: FCB

Mobilizăm Excelența a ajuns la etapa finală, cea în care publicul are cuvântul decisiv în alocarea finanțărilor suplimentare. În perioada 15 februarie – 15 martie 2016 este deschisă votarea pentru cele trei extra-finanțări, fiecare în valoare de 10.000 lei. Acestea vor fi acordate proiectelor și bursierilor care au obținut cele mai multe voturi din partea susținătorilor. O persoană poate vota în fiecare zi câte un singur proiect sau bursier din fiecare categorie: design urban, eco-inovație și educație. Votul este deschis oricui, accesând site-ul programului mobilizamexcelenta.ro/voteaza

Porsche România, cu ajutorul Fundației Comunitare București, a oferit deja în programul Mobilizăm Excelența finanțări în valoare totală de 366.000 lei. Proiectele și bursierii câștigători se înscriu acum în cursa pentru cele trei finanțări suplimentare. Iată mai jos lista celor pentru care puteți vota, precum și distribuția lor pe direcții strategice. Detalii complete sunt disponibile pe pagina programului Mobilizăm Excelența.

Design urban: 

Stații self-service pentru reparat biciclete – Asociația HaicuBicla

La firul ierbii – grup de inițiativă format din reprezentanți ai NOD Makerspace, Calup și Wolfhouse Productions, cu sprijinul Institutului pentru Politici Publice (IPP)

Remorca de Cercetare şi Activare – Asociația BASAR

Eco-inovație:

Make(you)R(own)Space – Intrarea Violoncelului – Asociația D’Avent

Green Mogo – Grădina de pe acoperiș – Asociația Greenitiative

Excelență în educație:

Sport:

Maria Lavinia Burcea, atletism

Fatima Ingrid Amartha Keita, tenis de câmp

David Popovici, natație

Ioana-Rebecca Neagu, înot/triatlon

Mihaela Lorena Mărculescu, tenis de câmp

Aurel Alexandru Bamboi, karate

Cristian Râpă, escaladă sportivă

David Ștefan Statie, scrimă

Ramona Andreea Voicu, patinaj pe gheață

Andrei Enache, natație

Artă:

Marian Cristian Șușu, balet clasic

Elena Sofia Sitaru-Onofrei, balet/dans contemporan

Nil Mladin, muzică clasică – pian

Leon Mladin, muzică clasică – vioară

Fiecare dintre proiectele și bursierii câștigători ai finanțărilor inițiale au dat dovadă de excelență în domeniile pe care le practică. Juriile le-au recunoscut valoarea, acum este rândul publicului să-și aleagă preferatul. Extra-finanțările de 10.000 lei le vor permite să-și ducă proiectul sau visul un pas mai departe.

Despre Mobilizăm Excelența 

Mobilizăm Excelența este un program creat de Porsche România și dezvoltat împreună cu Fundația Comunitară București. Programul este în acord cu valorile și principiile Porsche România – excelență în inovație și design – urmând să fie transferate comunităților locale, prin susținerea financiară acordată proiectelor și promovarea oamenilor cu aceleași valori și principii. Gândit ca o formă de investiție pe termen lung în comunitate, Mobilizăm Excelența este un program dezvoltat pe trei direcții strategice: Design urban, Eco-inovație și Excelență în educație.

CONTACTE DE PRESĂ:

Porsche România: Andreea Hîncu, PR & CSR Manager

Email: andreea.hincu@porsche.ro

Tel: 0725.894.755

Fundația Comunitară București- Alina Kasprovschi, Director executiv

E-mail: alina.kasprovschi@fundatiacomunitarabucuresti.ro

Tel: 0722.455.343

CATEGORIE
FONDURI NUMITE
CITEȘTE MAI DEPARTE: