CITEȘTE CE AM FĂCUT ÎN ULTIMUL AN DIN RAPORTUL NOSTRU
Postat November 1, 2017
Foto: FCB

Performanța unei fundații comunitare se măsoară în funcție de valoarea resurselor pe care le mobilizează și pe care le investește, cu impact, în oraș. În al șaselea an de activitate, între 1 septembrie 2016 și 31 august 2017, Fundația Comunitară București a finanțat, cu aproape 1,5 milioane lei, 48 de proiecte, 27 de bursieri și două cazuri medicale. Mai jos,  citiți o analiză a impactului nostru financiar în București și Ilfov.

raport_FCB_2017_final_web_v1_1_rezultate

De șase ani, lucrăm în București – un oraș aglomerat, cu multe probleme, dar și cu multe idei despre cum ar putea fi mai bine. Cu multe resurse, dar și cu mulți care nu se bucură de o viață de calitate. De la început, ne-am propus să susținem proiectele care transformă

Bucureștiul într-un oraș în care să ne simțim ca acasă. Facem asta punând împreună oamenii care au resurse, cu oamenii care au idei
și proiecte pentru oraș. Fundația Comunitară București susține toți acești oameni să nu renunțe. Pentru că ei produc schimbările sociale pozitive în Bucureștiul în care noi toți trăim.

Dezvoltăm pentru ei mecanisme care să le facă munca mai ușoară: fonduri de finanțare, platforme de donații, incubatoare de proiecte, evenimente de voluntariat în care se pot consulta cu specialiști în problemele pe care le au.

În șase ani de activitate, am adunat fonduri de la companii și donatori individuali și am finanțat mai mult de 250 de proiecte din București și Ilfov. Suma pe care am investit-o împreună în orașul nostru este de aproape 3 milioane de lei (2.982.260 lei).

Nu suntem singuri. Fundația Comunitară București este parte dintr-o mișcare globală, alături de alte 15 fundații comunitare din România și peste 2.000 în întreaga lume.

Citește aici mai multe: http://bit.ly/2zY9N06

CATEGORIE
FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI
TAGURI
CITEȘTE MAI DEPARTE:
14 lideri de comunități din București fac parte din prima ediție Bucharest Powered by People
Juriul a selectat 14 participanți la programul de învățare Supercharger, parte din programul de leadership comunitar, Bucharest Powered by People.
Primele cinci proiecte care pregătesc Bucureștiul pentru cutremur, finanțate cu 100.000 de euro
Anunțăm primele proiecte câștigătoare în Bucureștiul Pregătit, fondul de finanțare pentru cutremur și alte dezastre majore.