Sportul pentru Toți: 5 proiecte intră în etapa de jurizare
Postat April 27, 2023
Foto: Diana Păun

Săptămâna aceasta, pe 26 aprilie, am închis runda de aplicații pentru cea de-a treia ediție a programului Sportul pentru Toți. Am primit 5 propuneri eligibile de proiecte de reamenajare a terenurilor de sport în aer liber din școli și licee din 5 sectoare bucureștene, cu un buget însumat de 458.720 de lei.

Bugetul total al ediției din acest an Sportul pentru Toți este de 240.000 de lei (aprox. 48.000 de euro), astfel încât juriul va avea o misiune grea în selectarea acelor proiecte ce vor primi finanțare.

Propunerile de proiecte primite sunt din partea următoarelor școli și licee din București:

  1. Școala Gimnazială Ionel Teodoreanu
  2. Școala Gimnazială Iancului
  3. Colegiul Național Grigore Moisil
  4. Școala Gimnazială nr. 188
  5. Colegiul Național Matei Basarab

Toate cele 5 propuneri de proiecte vor fi evaluate de juriul programului în perioada următoare, urmând ca pe 9 iunie să anunțăm proiectele ce vor primi finanțare. În cazul în care va fi necesar în luarea deciziilor de finanțare, juriul are opțiunea de a invita coordonatorii proiectelor de pe o listă scurtă la interviuri sau de a le cere clarificări.

Din juriul acestei ediții Sportul pentru toți fac parte: Bogdan Buzăianu – director în relația cu terții în cadrul Asociației Inginerilor Proiectanți de Structuri, Cosmina Mironov – conferențiar universitar dr. la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Iulia Mitran – CSR lead la Decathlon România, Virgil Stănescu – președintele clubului Steaua CSM EximBank, care evoluează în Liga Națională, Raul Turcu – Head of Projects at We stop fire, Owner RPM Engineering.

“Sportul pentru toți”, programul inițiat de Fundația Comunitară București împreună cu Decathlon România, urmărește crearea unor condiții și contexte pentru ca bucureștenii să poată practica sport din plăcere și în condiții de siguranță. În 2023, facem din nou echipă pentru a oferi copiilor și tinerilor facilități sportive atractive în școli și licee, pentru o creștere sănătoasă.

CATEGORIE
FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI
CITEȘTE MAI DEPARTE: