SWIMATHON CAUTĂ DONATORI PENTRU 20 PROIECTE DIN BUCUREȘTI
Postat June 2, 2016
Foto: Didi Grigoroiu

 București, 2 iunie 2016: Fundația Comunitară București lansează campania de donații pentru cea de-a patra ediție a Swimathon, evenimentul-platformă de strângere de fonduri prin înot. Anul acesta, Swimathon găzduiește 20 proiecte din București și Ilfov, care își propun să atragă din comunitate 246.000 lei. Campania de fundraising are loc între 2 iunie și 2 iulie, iar donațiile pot fi făcute pe platforma www.swimathonbucuresti.ro până pe 31 iulie.
La Swimathon București 2016 următoarele proiecte caută donatori pentru cauzele lor:
Evenimentul propriu-zis de înot are loc sâmbătă, 2 iulie, între orele 9.00 și 15.00, la Clubul Sportiv Dinamo, bazinul acoperit “Anatolie Grințescu”.
Fiecare echipă de înotători are maxim 5 membri care nu sunt sportivi de performanță, ci fundraiseri care înoată pentru cauzele pe care le susțin. Bugetele proiectelor înscrise sunt cuprinse între 7000 lei și 20000 de lei – sume pe care organizațiile își propun să le strângă cu ajutorul înotătorilor.
Pentru toate proiectele, donațiile se pot face online, ca sume donate pentru fiecare lungime de bazin înotată de o echipă (de exemplu, 5 lei x 40 de lungimi de bazin) sau sume fixe. Donațiile se pot face și prin PayPal, transfer bancar sau direct la eveniment, în numerar sau cu cardul.
Regulamentul complet al evenimentului este disponibil aici, iar toate noutățile pot fi urmărite pe pagina de Facebook Swimathon București și pe pagina de Facebook a Fundației Comunitare București.
Despre Swimathon București
Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală. Este un mecanism construit în jurul unui eveniment de înot, prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Înotătorii-fundraiseri înscriși în acest eveniment aleg o cauză pe care o susțin, parcurg un număr cât mai mare de bazine într-un anumit interval de timp și adună cât mai mulți susținători care să îi sprijine prin donații, pentru efortul depus.
Despre Fundația Comunitară București
Fundația Comunitară București investeşte timpul, banii şi energia bucureştenilor pentru a crea comunităţi în care să ne simţim ca acasă. Organizaţia colectează fonduri de la afaceri locale şi persoane individuale, pentru a finanţa proiecte care stimulează iniţiativa şi aduc oamenii împreună în comunităţi. În cei peste patru ani de activitate, organizația a finanțat aproape 150 de proiecte cu mai mult de 1,2 milioane lei. Fundaţia Comunitară Bucureşti s-a înfiinţat în 2011 şi este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte 15 fundaţii comunitare din țară.
Contact de presă:
Andreea Pătru, Manager comunicare , Fundația Comunitară București
andreea.patru@fundatiacomunitarabucuresti.ro
0749048989
CATEGORIE
FUNDRAISING
CITEȘTE MAI DEPARTE: