Training prin metoda InsideOut Coaching™, pentru 40 de lideri ai ONG-urilor din București
Postat March 15, 2018
Foto: FCB

Doi specialiști americani de la The Goodyear Rubber & Tyre Company și SalesForce au susținut luni, 12 martie, o sesiune de training prin metoda InsideOut Coaching™, pentru 40 de de lideri ai ONG-urilor active în domeniul A, B, C și D.

La “American Corner” din cadrul Bibliotecii Naționale din București, prin intermediul lui Bob Parsons (Manager Global Learning & Development la “The Goodyear Rubber & Tyre Company”) și Ben Platter (Sales Director of Business Value Services la SalesForce), reprezentanții ONG-urilor au avut acces la o sesiune specială, oferită de obicei managerilor din corporațiile în care activează cei doi.

Programul de training a pornit de la premisa că toți membrii unei echipe, comerciale sau ONG, au potențial de a activa la un nivel de performanță ridicat, iar liderii au datoria să pună în valoare talentul și îndemânarea deja existente în cadrul echipelor lor.

Reprezentatii ONG-urilor participante au primit trei distincții importante pentru activitatea lor din metoda InsideOut Coaching™:

(1) un cadru potrivit luării deciziilor – un sprijin pentru ei și pentru echipele lor în a lua decizii bune și de a le pune în practică;

(2) o metodă de verificare a situației și de obținere feedback;

(3) un proces pentru desfășurarea conversațiilor dificile – o metodologie simplă și practică pentru abordarea unui spectru larg de discuții în activitatea curentă.

Alina Kasprovschi, Director executiv la Fundația Comunitară București, unul dintre co-organizatorii evenimentului, spune că “sesiunea de training prin metoda InsideOut Coaching™ oferită de cei doi experți americani a adus o perspectivă nouă pentru cei mai mulți dintre participanți. Conducerea echipelor și orientarea către rezultate sunt atribute ale companiilor comerciale, dar și ale ONG-urilor. Iar în România, organizațiile non-guvernamentale au echipe care trebuie, cu resurse financiare puține, să susțină proiecte complexe în comunități cu nevoi majore.”

Sesiunea de training s-a bucurat de participarea reprezentanților următoarelor ONG-uri: Fundația Tineri pentru Tineri, Asociația pentru Tranzitie Urbană, Universitatea Alternativă, MozaiQ, Fundația Comunitară București, Fundația Crucea Albă, Asociația Necuvinte, Federația VOLUM, Asociația Edulier, Federația ONG-urilor pentru Copil, Monomyths, Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual, E-Romnja, Casa Ioana, Școala de Valori, The Social Incubator, CEDCD, DeBunavoie, Fundația Providența, Teach for Romania, ABC-ul Nutriției, Teen Challenge România, Asociația Techsoup România, Policy Center for Roma and Minorities.

Organizarea workshop-ului a avut loc cu susținerea Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, Fundația Comunitară București, DeBunavoie, Zephyr Group și Good Bureau.

 

CATEGORIE
FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI
CITEȘTE MAI DEPARTE:
S-a lansat aerlive.ro, platforma care măsoară calitatea aerului din București
Din 12 decembrie, bucureștenii pot consulta platforma care măsoară calitatea aerului prin intermediul a zece senzori amplasați în puncte esențiale.
Fundația Comunitară București angajează
Avem patru posturi libere. Aplică și tu!