Training prin metoda InsideOut Coaching™, pentru 40 de lideri ai ONG-urilor din București
Postat March 15, 2018
Foto: FCB

Doi specialiști americani de la The Goodyear Rubber & Tyre Company și SalesForce au susținut luni, 12 martie, o sesiune de training prin metoda InsideOut Coaching™, pentru 40 de de lideri ai ONG-urilor active în domeniul A, B, C și D.

La “American Corner” din cadrul Bibliotecii Naționale din București, prin intermediul lui Bob Parsons (Manager Global Learning & Development la “The Goodyear Rubber & Tyre Company”) și Ben Platter (Sales Director of Business Value Services la SalesForce), reprezentanții ONG-urilor au avut acces la o sesiune specială, oferită de obicei managerilor din corporațiile în care activează cei doi.

Programul de training a pornit de la premisa că toți membrii unei echipe, comerciale sau ONG, au potențial de a activa la un nivel de performanță ridicat, iar liderii au datoria să pună în valoare talentul și îndemânarea deja existente în cadrul echipelor lor.

Reprezentatii ONG-urilor participante au primit trei distincții importante pentru activitatea lor din metoda InsideOut Coaching™:

(1) un cadru potrivit luării deciziilor – un sprijin pentru ei și pentru echipele lor în a lua decizii bune și de a le pune în practică;

(2) o metodă de verificare a situației și de obținere feedback;

(3) un proces pentru desfășurarea conversațiilor dificile – o metodologie simplă și practică pentru abordarea unui spectru larg de discuții în activitatea curentă.

Alina Kasprovschi, Director executiv la Fundația Comunitară București, unul dintre co-organizatorii evenimentului, spune că “sesiunea de training prin metoda InsideOut Coaching™ oferită de cei doi experți americani a adus o perspectivă nouă pentru cei mai mulți dintre participanți. Conducerea echipelor și orientarea către rezultate sunt atribute ale companiilor comerciale, dar și ale ONG-urilor. Iar în România, organizațiile non-guvernamentale au echipe care trebuie, cu resurse financiare puține, să susțină proiecte complexe în comunități cu nevoi majore.”

Sesiunea de training s-a bucurat de participarea reprezentanților următoarelor ONG-uri: Fundația Tineri pentru Tineri, Asociația pentru Tranzitie Urbană, Universitatea Alternativă, MozaiQ, Fundația Comunitară București, Fundația Crucea Albă, Asociația Necuvinte, Federația VOLUM, Asociația Edulier, Federația ONG-urilor pentru Copil, Monomyths, Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual, E-Romnja, Casa Ioana, Școala de Valori, The Social Incubator, CEDCD, DeBunavoie, Fundația Providența, Teach for Romania, ABC-ul Nutriției, Teen Challenge România, Asociația Techsoup România, Policy Center for Roma and Minorities.

Organizarea workshop-ului a avut loc cu susținerea Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, Fundația Comunitară București, DeBunavoie, Zephyr Group și Good Bureau.

 

CATEGORIE
FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI
TAGURI
CITEȘTE MAI DEPARTE:
Fundația Comunitară București lansează Fondul IKEA pentru Egalitate de Gen
Propunerile de proiect pot fi trimise până pe 21 ianuarie 2019.
Bucureștiul Generos
De Crăciun se nasc și oameni și emoții. Ba chiar și obiceiuri. De exemplu, susținerea unei cauze în locul clasicului coș de sărbători.