Trei proiecte sunt pe lista scurtă pentru finanțare prin a treia ediție a programului Sportul pentru Toți
Postat May 17, 2023
Foto: Fundația Comunitară București

Cea de-a treia ediție a programului Sportul pentru Toți și-a închis apelul de aplicații pe 26 aprilie. Am primit 5 propuneri de proiecte eligibile de reamenajare a terenurilor de sport în aer liber din școli și licee din 5 sectoare bucureștene. Juriul a evaluat cele 5 propuneri și a ajuns la o listă scurtă de proiecte pe care le are în vedere pentru finanțare.

Pe lista scurtă se regăsesc primele 3 clasate propuneri de proiect.  Înainte de luarea deciziilor finale, cele trei școli sunt invitate să ofere câteva clarificări și să-și optimizeze bugetele pe priorități pentru a face reamenajările de terenuri de sport în aer liber funcționale. Ele vor beneficia de sprijinul unui inginer structurist voluntar și al Fundației Comunitate București în acest proces. Bugetul însumat al celor trei proiecte este de 277.000 de lei.

Bugetul total al programului Sportul pentru Toți pentru acest an este de 240.000 de lei.

Propunerile de proiecte aflate pe lista scurtă sunt din partea următoarelor școli din București:

  1. Colegiul Național Matei Basarab
  2. Școala Gimnazială Iancului
  3. Școala Gimnazială nr. 188

Lista finală de câștigători va fi anunțată după 12 iunie 2023.

Proiecte sunt evaluate de un juriu din care fac parte: Cosmina Mironov – Conferențiar universitar dr. la Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Universitatea București, inițiator al grupului de inițiativă ”Comunitatea Educație pentru Științe”, Iulia Mitran – Project/CSR leader la Decathlon România,  Bogdan Buzăianu – director în relația cu terții în cadrul Asociației Inginerilor Proiectanți de Structuri,  Virgil Stănescu – Președinte Sports HUB, fost jucător român de baschet, Raul Turcu – Head of Projects at We stop fire, Owner RPM Engineering.

“Sportul pentru Toți”, programul inițiat de Fundația Comunitară București împreună cu Decathlon România, pune în mișcare comunități prin crearea unor condiții și contexte pentru ca bucureștenii de toate vârstele să poată practica sport din plăcere și în condiții de siguranță.

 

 

CATEGORIE
FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI
CITEȘTE MAI DEPARTE: